Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8-9/12/2018

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας...!!!
Με ήπιες γενικά καιρικές συνθήκες αναμένεται να κυλήσει το σαββατοκύριακο καθώς δεν αναμένεται κάποια ουσιαστική αλλαγή,ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Πιο αναλυτικά:


ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός θα ξεκινήσει και θα κυλήσει αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις.
Τη Κυριακή η μέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με παροδικές νεφώσεις και μικρή πιθανότητα βροχής,όχι κάτι ιδιαίτερο.


ΑΝΕΜΟΙ

Το Σάββατο θα πνέουν απο δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ και απο το απόγευμα στον Κορινθιακό δυτικοί 5 μποφόρ.
Τη Κυριακή θα πνέουν αρχικά ασθενείς και απο το απόγευμα δυτικοί 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ κυρίως σε περιοχές πιο κοντά στον Κορινθιακό.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Το Σάββατο θα αγγίξει στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα τους 14-15 βαθμούς κελσίου ενώ στην Οινόη,τα Βίλλια και τις Ερυθρές δεν θα ξεπεράσει τους 11-12 βαθμούς. 
Τη Κυριακή η θερμοκρασία αν και δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,στη περιοχή του Θριασίου πεδίου και τα Μέγαρα θα ανέβει λίγο και θα το θερμόμετρο θα δείξει 15-17 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Οινόη,τα Βίλια και τις Ερυθρές θα αγγίξει τους 11-13 βαθμούς κελσίου.




ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ---->7/12/2018--->ΩΡΑ--->20:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...