ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

Μιας και το καιρικό ενδιαφέρον οσο βαδίζουμε προς το καλοκαίρι μειώνεται και ο καιρός θα γίνεται ολοένα και πιο ζεστός,το ιστολόγιο της Δυτικής Αττικής θα σας παρουσιάζει ανα τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφικό υλικό αλλα και βίντεο απο τις όμορφες παραλίες τις Δυτικής Αττικής.
Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στον επισκέπτη του blog ,να δεί τις ομορφιές του τόπου μας πέρα απο το καιρικό σκέλος.
Σήμερα λοιπόν το blog της Δυτικής Αττικής σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα απο το ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ μέσα απο τον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Πίκουλα,τον οποίο και ευχαριστώ που μου έδωσε την άδεια δημοσίευσης του υλικού του.
Απολαύστε την εξαιρετική δουλειά του!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

Το Πόρτο Γερμενό είναι ένας όμορφος παραθαλάσσιος παραθεριστικός οικισμός ιδιαίτερου φυσικού κάλους με μεγάλη επισκεψιμότητα κατά τη θερινή περίοδο. Απέχει 14 περίπου χιλιόμετρα από τα Βίλια ενώ η υπέροχη διαδρομή αποζημιώνει τον επισκέπτη μέσω του πευκόφυτου δάσους της περιοχής.
Πόλος έλξης οι παραλίες στο Πόρτο Γερμενό που εντείνονται σε όλο το παραθαλάσσιο κομμάτι. 
Κατευθυνόμενοι προς το Πόρτο Γερμενό ο επισκέπτης συναντάει το αρχαίο φρούριο των Αιγοσθενών ένα από τα καλύτερα διατηρούμενα αρχαία κάστρα το οποίο χρονολογείται από τον 4ο-3ο αιώνα π.Χ .
Στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχείο, πανσιόν και ενοικιαζόμενα δωμάτια, super market, ψαροταβερνες, καφετέριες, όπου εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια άνετη διαμονή. 
ΠΗΓΗ:http://www.vilia.info/

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->15:40

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΤΗΣ 10/7/2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/2018