ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΩΔΗΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αλλαγή του καιρού έχουμε απο τις πρωινές ώρες σήμερα με το μοτίβο να είναι αρκετά μουντό και συννεφιασμένο,ωστόσο αναμένουμε και την έλευση βροχοπτώσεων τις επόμενες ώρες βάση προγνωστικών στοιχείων. Γενικά πάντως δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο απο θέμα έντασης βροχών.


ΚΑΙΡΟΣ

Για αύριο λοιπόν, προβλέπονται νεφώσεις απο την αρχή της ημέρας οι οποίες θα δίνουν τοπικές ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχοπτώσεις λίγο περισσότερες και πιο σταθερού χαραχτήρα γύρω απο τους ορεινούς όγκους του διαμερίσματός μας. (Κιθαιρώνας,Πατέρας,Πάστρα).Εκτιμώ πως οι παρελάσεις δεν αναμένεται να επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό απο την αναμενόμενη ένταση των βροχοπτώσεων αλλα δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί και ακριβώς το χρονικό περιθώριο εκδήλωσης βροχόπτωσης για εκείνες τις ώρες.
Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται προς τις βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν τάση ενίσχυσης αγγίζοντας τα 5-6 μποφόρ απο βόρειες γενικά διευθύνσεις ενώ τοπικά το βδ ρεύμα λόγο τοπογραφίας θα αγγίζει και τα 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει στα πεδινά τμήματα και τον κάμπο των Μεγάρων τους 15-16 βαθμούς κελσίου ενώ στα ημιορεινά τμήματα δεν θα ξεπεράσει τους 11-12 βαθμούς κελσίου.
Η ψύχρα λόγω των ισχυρών βοριάδων θα είναι αισθητή ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες όπου θα παρατηρηθούν και μονοψήφιες τιμές στα ημιορεινά τμήματα. 



ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: 20:30

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΙΟΝΙΑ 9-11/2/2015-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΤΗΣ 10/7/2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2018