Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/11/2016

Καλησπέρα σας,φίλες και φίλοι...

ΚΑΙΡΟΣ

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σταδιακά απο αύριο το πρωί με κορύφωση της απογευματινές ώρες όπου αναμένουμε το πέρασμα βροχοπτώσεων αλλα και πρόσκαιρης καταιγίδας. 
Να τονιστεί σε αυτό το σημείο,ότι τα φαινόμενα θα είναι σύντομα στη Δυτική Αττική αλλα θα πρέπει να δοθεί προσοχή κατα τη διάρκεια των φαινομένων σε περίπτωση που αυτά πρόσκαιρα πάρουν έντονο χαραχτήρα. Δεν αποκλείεται να έχουμε τοπική χαλαζόπτωση η και ριπαίους ανέμους. 
Μέσα στις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες ορίζεται η μέγιστη ένταση των φαινομένων. Στην συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση και θα σταματήσουν. 


ΑΝΕΜΟΙ


Όσο αφορά τους ανέμους θα πνέουν απο νότιες-νδ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί 5-6 και τοπικά κοντά στους ορεινούς όγκους και 7 μποφόρ. 

Η ΠΡΟΣΟΧΗ μετατίθεται στην συνέχεια στον Κορινθιακό κόλπο και στις ακτές του Πόρτο Γερμενό,Ψάθας,Αλεποχωρίου ,όπου κατα το πέρασμα των καταιγίδων οι άνεμοι θα στραφούν σε θυελλώδεις δυτικούς αγγίζοντας τα 7-8 και τοπικά λόγω καναλισμού σε ριπές και τα 9 μποφόρ.
Με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται να εξασθενούν απο τα ξημερώματα της Πέμπτης.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση λόγω και των φαινομένων και θα αγγίξει τους 22-23 βαθμούς αργά το μεσημέρι στα πεδινά,παραθαλάσσια και τους 16-17 στα ορεινότερα τμήματα.




Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει νέα ανάρτηση...

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->15:00

2 σχόλια:

  1. Με 150μμ ετoυς στην Ελευσινα μεχρι στιγμης, την ιδια ωρα η Κεφαλλoνια θα αγγιξει τα 1000μμ τις επoμενες μερες. Ειναι τραγικη η κατασταση φετoς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας,να ενημερωσω σε αυτο το σημειο οτι ο σταθμος μπηκε στα μεσα του ετους,πραγμα που σημαινει οτι εχουν χαθει και αρκετα χιλιοστα. Ωστοσο φυσικα και συμφωνω οτι η κατασταση ειναι ασχημη υετικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...