7/1/2016--->ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΔ ΑΤΤΙΚΗ

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες της σημερινής ημέρας! 
Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν τις τελευταίες ώρες σε όλη την Αττική.Στα δυτικά τμήματα του νόμου το θερμόμετρο αγγίζει αυτή την ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο ( 21:20) τους -1 στα πεδινά,παράκτια και τους -6 στα ημιορεινά τμήματα του διαμερίσματος του νόμου.
Ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώνονται απο το πρωί στα πεδινά ενώ πιο συνεχής και με μεγαλύτερη ένταση είναι αυτές κοντά στα ορεινότερα τμήματα (Πέριξ Όρος Πατέρα,Κιθαιρώνα,Βίλλια,Άγιο Νεκτάριο,Οινόη,Κάζα,Ερυθρές).
Βρεθήκαμε στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θήβας και κάναμε την διαδρομή έως και την Θήβα, Ο δρόμος σε καλή κατάσταση έως περίπου και τις πρώτες απογευματινές ώρες με τα μηχανήματα να ρίχνουν συνεχώς αλάτι. Μετά τις 5 το απόγευμα όμως η θερμοκρασία κατρακύλησε στους -5 με -6 τοπικά στην Κάζα και -7 και πραγματικά μετατράπηκε σε παγοδρόμιο με την χιονόπτωση να κολλάει ακαριαία στην άσφαλτο και τα μηχανήματα να κάνουν ότι μπορούν να ανοίξουν το δρόμο και να ρίχνουν αλάτι για την αποφυγή δημιουργίας πάγου.

ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΟΙ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΙΛΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ


ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8/1/2017

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8/1/2017

ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8/1/2017
Οι χαρτες παρεχονται απο την ιστοσελιδα καιρου Simeteo.gr


Θα συνεχισει να χιονιζει κατα τη διαρκεια της νυχτας στα ημιορεινα-ορεινα και κατα διαστηματα και στα πεδινα με μειουμενη ομως ενταση σε σχεση με τα ορεινοτερα. 


Ακολουθει φωτογραφικο υλικο απο την βολτα μας στις ΕΡΥΘΡΕΣ και λιγες φωτογραφιες απο την Οινοη που μας τις εστειλε κατοικος του χωριου.

ΟΙΝΟΗ

ΟΙΝΟΗ


ΚΑΖΑ


ΕΡΥΘΡΕΣ

ΕΡΥΘΡΕΣ

ΕΡΥΘΡΕΣ

ΕΡΥΘΡΕΣ

ΚΑΖΑ-ΕΡΥΘΡΕΣ
ΕΡΥΘΡΕΣ

ΚΑΖΑ

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---> 21:50

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΤΗΣ 10/7/2018

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΙΟΝΙΑ 9-11/2/2015-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2018