Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗ-Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ 26-27/2/2017

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι.
Άστατος αναμένεται να κυλήσει ο καιρός την Κυριακή, ανήμερα της κορύφωσης των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και λιγότερο την Κ.Δευτέρα. Οι άνεμοι για το πέταγμα του χαρταετού τις ώρες που θα επιτραπεί φαίνεται οτι θα είναι ασθενείς ενώ θερμοκρασιακά ο καιρός θα παραμείνει ήπιος.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τι αναμένεται για τη Δυτική Αττική σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία:


ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 26/2/2017

Η μέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει μέχρι το τέλος της  με άστατο καιρό και θα πρέπει να εκδηλώνονται ασθενείς βροχές απο τις πρωινές ώρες στις περισσότερες περιοχές του διαμερίσματος του νομού.Προς το μεσημέρι οι βροχές θα αποκτήσουν μέτριο χαραχτήρα.Θα υπάρχουν και διαστήματα με παύσεις των φαινομένων. Το βράδυ και πάλι ασθενείς βροχές στα πολύ δυτικά τμήματα του διαμερίσματος. Να τονίσουμε ότι λόγω μεταφοράς αφρικάνικής σκόνης στην ατμόσφαιρα,οι όποιες βροχοπτώσεις θα είναι υπο μορφή λασπροβροχής.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς διάφορες διευθύνσεις.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 16-17 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά-παραθαλάσσια τμήματα του διαμερίσματος και τους 12-13 βαθμούς στα ημιορεινά-ορεινά.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.


ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2/2017


Διατηρείται ο άστατος καιρός έως το μεσημέρι με νεφώσεις που θα δίνουν ασθενείς τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι οι καιρικές συνθήκες φαίνονται πιο ευνοϊκές για το πέταγμα του χαρταετού καθώς ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα αγγίξει τους 16-17 βαθμούς στα πεδινά-παραθαλάσσια,το Θριάσιο και τον κάμπο των Μεγάρων και τους 13 βαθμούς στα ημιορεινά τμήματα. 

Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη λόγω μεταφοράς σκόνης.




ΤΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
...ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ...
ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!!


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ---> 25/2/2017---16:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...