Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17/4/2017

Φίλες και φίλοι καλησπερα σας και χρόνια πολλά!

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό,έγινε και φέτος το πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία. Οι θερμοκρασίες άγγιξαν το μεσημέρι τους 23-24 βαθμούς κελσίου.Ωστόσο τη Δευτέρα του Πάσχα διαταραχή θα μας προσεγγίσει και ο καιρός θα καταστεί άστατος.Πιο αναλυτικά:΅


ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17/4/2017

ΚΑΙΡΟΣ


Η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας.Το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες με έμφαση τις περιοχές πέριξ των ορεινών όγκων, ενώ κυρίως το απόγευμα υπάρχει ενδεχόμενο πρόσκαιρης καταιγίδας απο τα βόρεια του νομού σε περιοχές πέριξ της Πάρνηθας και πιθανών του Κιθαιρώνα.Απο τις βραδινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί.


ΑΝΕΜΟΙ

Αρχικά ασθενείς και προς το απόγευμα δυτικοί μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα του απόγευμα στα παράλια του Πόρτο Γερμενό-Ψάθας πρόσκαιρα 6 μποφόρ.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Θα σημειώσει μικρή πτώση και θα αγγίξει το μεσημέρι τους 20-21 βαθμούς στα πεδινά-παραθαλάσσια και στα ημιορεινά τους 18 βαθμούς κελσίου.Περαιτέρω πρόσκαιρη πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία κατα τη διάρκεια των φαινομένων με ψύχρα το βράδυ κυρίως στα ημιορεινά-ορεινά.


ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ 17/4/2017


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->16/4/2017--->20:30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...