Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/12/2018

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι...

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή αναμένεται να κυλήσει η Τετάρτη στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας ωστόσο πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού αναμένεται τη Πέμπτη.
Πιο αναλυτικά για τη Τετάρτη 5-12-2018:


ΚΑΙΡΟΣ


Λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές.Πιο πυκνές σταδιακά κυρίως στα βορειότερα τμήματα.

Χάρτης νεφοκάλυψης  μεσημεριανών ωρών Τετάρτης 5/12/2018,Δυτικής Αττικής, απο το μοντέλο Σκίρων.

ΑΝΕΜΟΙ 

Απο βόρειες διευθύνσεις 5-6 και απο το απόγευμα 7 μποφόρ.

Χάρτης ανέμων μεσημεριανών ωρών Τετάρτης 5/12/2018,Δυτικής Αττικής, απο το Simeteo.gr


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Σε μικρή πτώση.Θα αγγίξει τους 13-14 βαθμούς κελσίου  στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα και τους 9-11 βαθμούς κελσίου στην Οινόη,τα Βίλλια και τις Ερυθρές.


Χάρτης θερμοκρασίας μεσημεριανών ωρών Τετάρτης 5/12/2018,Δυτικής Αττικής, απο το Simeteo.gr


Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο ακόμα με την αίσθηση του κρύου να είναι έντονη λόγω των βοριάδων ενώ δεν θα λείψουν τοπικές βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης και χιονοπτώσεις παρόμοιας έντασης στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα πάνω απο τα 800μ κατα κύριο λόγο.Ασθενώς θα χιονίσει και στις κορυφές του Πατέρα και της Πάστρας τη Πέμπτη το βράδυ.
Κρύος ο καιρός και τη Παρασκευή με λίγα φαινόμενα να παραμένουν τις πρωινές ώρες. Σταδιακά απο το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο αλλα τη νύχτα και το πρωί το κρύο θα παραμείνει!

Αναλυτικές πληροφορίες σε καθημερινά δελτία απο το blog και αναρτήσεις στο facebook στην σελιδα: <<Ο καιρός της Δυτικής Αττικής>> 


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ---->4/12/2018 ΩΡΑ--->16:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...