Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΈΡΑ 29/7/2019

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. 
Παραμένουν και αύριο, Δευτέρα 29/7 οι θερμοκρασίες κοντά στα επίπεδα των 35-36 βαθμών Κελσίου ενώ ενισχύονται τοπικά οι άνεμοι κυρίως προς τη πλευρά του Κορινθιακού κόλπου οπότε και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες αν αντιληφθούν πυρκαγιά να ενημερώσουν αμέσως την ΠΥ καθώς ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης είναι πολύ αυξημένος (ΕΠΊΠΕΔΟ 4) από την Γ. Γ. Π.Π.
Πιο αναλυτικά:

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος

ΑΝΕΜΟΙ 

Αρχικά ασθενείς. Από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 4-6 μποφόρ και προς τη πλευρά του Κορινθιακού και του Δυτικού Σαρωνικού πολύ ισχυροί 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα αγγίξει τους 35-36 βαθμούς Κελσίου στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα, τους 32-33 στα παραθαλάσσια και τους 29-31 στα Βίλια, την Οινοη και τις Ερυθρές. 

Χάρτης πρόγνωσης ανέμων από το προγνωστικό μοντέλο BOLAM του ΕΑΑ για αύριο μετά το μεσημερι που δίνει την ενισχυση των ανέμων στη περιοχη του Κορινθιακου κόλπου και πέριξ αυτού. 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->28/7/2019 ΩΡΑ: 16.00
ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...