Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/06/2020

Καλησπέρα σας!
Αρκετά καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες στις παραλίες μας κατα τη διάρκεια του σαββατοκύριακου 20-21/6/2020.
Οι ισχυροί, δυτικοί άνεμοι των τελευταίων ημερων που επηρεάζουν περιοχές κυρίως γύρω απο τον Κορινθιακό και τον δυτικό Σαρωνικό σταδιακά απο αύριο και κυρίως απο το απόγευμα και μετα θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά.

Πιο αναλυτικά για αύριο Σάββατο 20/6/2020:


ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βορειοδυτικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4 μποφόρ με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νέφώσεις απο το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως 4 μποφόρ (κυρίως στα ανοιχτά του Κορινθιακού). Λόγω καναλισμού θα υπάρχει μέτριος κυματισμός στην ακτή αλλα σταδιακά απο το μεσημέρι και μετά θα γίνει λιγότερος. Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ


Στις υπόλοιπες περιοχές της Δυτικής Αττικής αναμένονται παρόμοιες καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα τους 31-33 βαθμούς και στα Βίλια,την Οινόη και τις Ερυθρές τους 28-30 βαθμούς κελσίου.
  
ΑΤΤΙΚΗ:ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ--->2 (ΜΕΣΗ)


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->19/06/2020 ΩΡΑ-->14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...