Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΒΡΟΧΕΡΟ ΜΟΤΙΒΟ-Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11/2020

Καλησπέρα σας! 

Να σώσει την ανομβρία του μήνα στο...παρα πέντε προσπαθεί ο Νοέμβριος καθώς σήμερα εκδηλώνονται κατα διαστήματα αξιόλογες βροχοπτώσεις με έμφαση τα δυτικότερα τμήματα του Θριασίου πεδίου (Ελευσίνα-Μάνδρα) αλλα και τμήματα της βδ Αττικής (Βίλια-Ερυθρές). Τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες κατα τόπους θα διατηρηθούν ενώ δεν αποκλείονται και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα παράκτια και παραθαλάσσια τμήματα. Αρκετά άστατη αναμένεται η επόμενη εβδομάδα καθώς και τη Δευτέρα θα έχουμε κάποιες βροχές και πιθανή καταιγίδα προς το ξημέρωμα της ημέρας αυτής ενώ Τρίτη και Τετάρτη ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Νέα επιδείνωση, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται απο την Πέμπτη 3/12 στη περιοχή μας.


Πιο αναλυτικά για την Δευτέρα 30/11/2020


ΚΑΙΡΟΣ

Άστατος καιρός στην αρχή της ημέρας με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικότερα τμήματα οπότε και θα υπάρξουν και διαστήματα με ανοίγματα. Απο αργά το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα να βρέξει με ασθενή ένταση κυρίως στις βορειότερες περιοχές.
 
ΑΝΕΜΟΙ

  Αρχικά, απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι και θα ενισχυθούν στα 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

  Θα σημειώσει μικρή πτωση και θα φτάσει το μεσημέρι:
Τους 15-16 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο Πεδίο και τα Μέγαρα.
Τους 14 στις υπόλοιπες περιοχές και βορειότερους οικισμούς
Τους 11-12 στην Οινόη,τα Βίλια και τις Ερυθρές.


ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30/11/2020
 




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ-->29/11/2020 ΩΡΑ--->19:00

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...