Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΔ ΑΤΤΙΚΗ-ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ-ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Καλησπέρα σας.

Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά με την κακοκαιρία <<Μήδεια>> να έχει κάνει ήδη αισθητή τη παρουσία της στα ημιορεινά τμήματα των δήμων της Δυτικής Αττικής. Στα υπόλοιπα τμήματα (κάτω των 200μ) σημειώνεται χιονόνερο ενώ πλέον το θερμόμετρο έχει βουτήξει κοντά στο 0 και στα ημιορεινά κάτω απο το 0.

Τις επόμενες ώρες, οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται ενώ κατα τη διάρκεια της νύχτας και του ξημερώματος της Δευτέρας θα χιονίσει και στα πεδινά. Τα φαινόμενα θα είναι συνεχή σε περιοχές κοντά σε ορεινούς όγκους και παροδικά με εξάρσεις και υφέσεις όσο βαδίζουμε νοτιότερα προς το Θριάσιο πεδίο και τον κάμπο των Μεγάρων.

Την Δευτέρα 15/02  η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά ενώ θα χιονίζει έως τα πεδινά. Στην συνέχεια της ημέρας θα υπάρξει ύφεση στα νοτιότερα τμήματα και ''σπάσιμο'' του καιρού ενώ βορειότερα ο καιρός θα παραμείνει κλειστός με εξάρσεις και υφέσεις των χιονοπτώσεων.

Απο το απογευμα-βράδυ της Δευτέρας και έως τη Τρίτη 16/02 αναμένεται νέα υποτροπή του καιρού με χιονοπτώσεις σε όλες τις περιοχές (πεδινά και παραθαλάσσια).

Οι άνεμοι απο βδ διευθύνσεις πολύ ισχυροί ενώ η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ολικός παγετός στα ημιορεινά.


 
ΒΙΛΙΑ (ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΙΝΤΑΝΗ)

ΒΙΛΙΑ (ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΙΝΤΑΝΗ)
 

ΕΡΥΘΡΕΣ (ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ)

ΒΙΛΙΑ (ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΙΝΤΑΝΗ)

ΕΡΥΘΡΕΣ (ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ)

ΒΙΛΙΑ (ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΙΝΤΑΝΗ)

Ι.Ν ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ  ΒΙΛΙΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ)


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ 
ΑΝΑΡΤΗΣΗ-->14/02/2021 ΩΡΑ--->16:00

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...