Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/03/2021

Καλησπέρα σας.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού το επόμενο τριήμερο με τον Μάρτιο να προσπαθεί να επαληθεύσει τις παροιμίες που τον κάνουν πιο χειμερινό μήνα. Η άνοιξη λοιπόν θα κάνει λίγο πίσω πιθανότατα για το τελευταίο χειμερινό σκίρτημα της φετινής χειμερινής σεζόν. Η θερμοκρασία απο αύριο θα σημειώσει αισθητή πτώση σε σχέση πάντα με τις σημερινές τιμές ενω οι βόρειοι άνεμοι θα ενισχυθούν κάνοντας την αίσθηση του κρύου πιο έντονη. Δεν θα λείψουν πάντως οι τοπικές βροχές,το χιονόνερο αλλα και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά  κατα διαστήματα έως τη Πέμπτη 25η Μαρτίου. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι θερμοκρασίες το βράδυ και το πρωί θα είναι χαμηλές όμως το μεσημέρι και λόγω εποχής το θερμόμετρο εύκολα μπορεί και ανεβαίνει  ψηλότερα ιδιαίτερα σε πεδινά και παραθαλάσσια μέρη.

Πιο αναλυτικά για τη Τρίτη 23/03/2021


ΚΑΙΡΟΣ
 
Νεφώσεις που σταδιακά απο τις πρωινές ώρες θα δίνουν τοπικές βροχές στα πεδινά-παραθαλάσσια οι οποίες στα γύρω ορεινά θα μετατρέπονται σε χιονοπτώσεις μέτριας έντασης (περίπου 800μ) ενώ στα υψηλότερα ημιορεινά θα σημειώνεται χιονόνερο με εναλλαγές χιονιού έως τα 700μ.Προς το βράδυ αναμένεται να χιονίσει και στα υπόλοιπα ημιορεινά έως τα 600μ ενώ αργα τη νύχτα προς το ξημέρωμα της Τετάρτης θα χιονίσει πρόσκαιρα έως τα 400μ-500μ.
 
ΑΝΕΜΟΙ

Aπο βορειοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.
 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Σε αισθητή πτώση θα φτάσει το μεσημέρι:
Τους 10-12 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο Πεδίο και τα Μέγαρα.
Τους 08 στις υπόλοιπες περιοχές και βορειότερους οικισμούς
Τους 05-07 στην Οινόη,τα Βίλια και τις Ερυθρές. 
Αισθητό το κρύο ιδιαίτερα απο το μεσημέρι και μετά κατα τόπους και ιδιαίτερα στα ημιορεινά λόγω και των ισχυρών βοριάδων.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23/03/2021
 

 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ  
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--> 22/03/2021 ΩΡΑ--->16:00


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...