Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ: ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΜΕ ΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙΡΟ

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι,
Αλλάζει σταδιακά το μοτίβο του καιρού στη περιοχή μας με επικράτηση νοτιάδων,βροχοπτώσεων αλλα και ανόδου της θερμοκρασίας αφήνοντας πλέον στην άκρη τις πολικές θερμοκρασίες,τους βοριάδες και τις χιονοπτώσεις!
Μπορεί η σημερινή ημέρα (Σάββατο) να είναι ηλιόλουστη και να προσφέρεται για εξωτερικές δραστηριότητες και παιχνίδια στην ύπαιθρο αλλα δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο τις επόμενες 2 ημέρες!
Ας δούμε πιο αναλυτικά τον καιρό της Δυτικής Αττικής:


ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21/2/2015

Διατήρηση των πολύ καλών καιρικών συνθηκών για το υπόλοιπο της ημέρας!Απο το βράδυ θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους αραιές νεφώσεις!!
Ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασίες στους 15 βαθμούς κελσίου (2-3 χαμηλότερη στα ορεινότερα τμήματα)


ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 22/2/2015

ΚΑΙΡΟΣ: Η μέρα ξεκινάει με πυκνή συννεφιά η οποία θα δίνει ψιχάλες η και ασθενείς βροχές στα πολύ δυτικά τμήματα του διαμερίσματος.Προς το μεσημέρι αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με επέκταση των βροχοπτώσεων και στις υπόλοιπες περιοχές οι οποίες μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρουν ραγδαίο χαραχτήρα προς τις απογευματινές-βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ και τοπικά και 6 μποφόρ προς τις απογευματινές ώρες.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Η θερμοκρασία κατα τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών θα αγγίξει τους 14-15 στο Θριάσιο πεδίο και τον κάμπο τον Μεγάρων.
Στα ορεινότερα τμήματα θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη!
Να σημειώσουμε εδώ οτι και οι ελάχιστες τιμές θα σημειώσουν άνοδο και δεν θα πέσουν κάτω απο τις 7-9 βαθμούς κελσίου ιδιαίτερα στα ορεινότερα τμήματα.





ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/2/2015

ΚΑΙΡΟΣ: Με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία η Κ.Δευτέρα θα είναι μια ερκετά άστατη ημέρα με νεφώσεις οι οποίες ιδιαίτερα προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές οπου και πάλι δεν αποκλείεται να πάρουν πρόσκαιρα έντονο χαραχτήρα.
Προσοχή στις υπαίθριες δραστηριότητες σε περίπτωση βροχόπτωσης η εκδήλωσης πιθανής ηλεκτρικής δραστηριότητας!

ΑΝΕΜΟΙ: Θα πνέουν απο ΝΝΑ διευθύνσεις 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα αγγίξει το μεσημέρι τους 15-16 βαθμούς κελσίου χωρις να αποκλείονται και 17 βαθμοί στο Θριάσιο πεδίο και των κάμπο των Μεγάρων.
3-4 βαθμούς χαμηλότερη στα ημιορεινά τμήματα.




Το καιρικό ιστολόγιο της Δυτικής Αττικής...
σας εύχεται...
ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ 


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...