Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

14/4/2014---->ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Μέρα αστάθειας η σημερινή για την Δυτική Αττική με τοπικές μπόρες οι οποίες επηρέασαν περιοχές του Θριασίου πεδίου και Δυτικότερα κυρίως γύρω απο το Όρος Πατέρας και το Όρος Κιθαιρώνας.Τα φαινόμενα είχαν πολύ τοπικό χαραχτήρα και εντάθηκαν πρόσκαιρα στο Όρος Πατέρας.
5.0 χιλιοστά βροχής κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός των Βιλίων.
Αξιόλογους όμβρους σε διάρκεια και ένταση είχαμε και στα ΝΔ προάστια.
Οι άνεμοι απο ΝΑ διευθύνσεις το μεσημέρι ασθενείς.
Η θερμοκρασία πάντως κατάφερε να αγγίξει τοπικά στους 20 βαθμούς κελσίου τοπικά σε περιοχές με τα μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας.


ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ-ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14/4/2014 


ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ----->9.2°C....21.1°C

 
ΜΕΓΑΡΑ----->9.0°C....21.0°C

 
ΕΛΕΥΣΙΝΑ----->8.0°C....21.0°C

 
ΜΑΝΔΡΑ----->10.4°C....20.4°C

 
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ---->10.3°C....20.4°C

 
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ----->10.4°C....19.0°C

 
ΒΙΛΙΑ----->7.7°C....17.2°C



Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/4/2014 ΣΕ 5 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ:ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ:ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ

ΜΑΝΔΡΑ:ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ-ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ

ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ:ΑΣΤΑΘΕΙΑ-ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ


ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ; 

Αρχικά να πούμε ότι αύριο Μ.Τρίτη ο καιρός στην περιοχή μας θα παρουσιάσει βελτίωση με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας και τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στην γύρω ορεινή ζώνη.Προς το απόγευμα θα διαλυθούν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει και πάλι τοπικά στους 21-22 βαθμούς στις πεδινές περιοχές (ιδιαίτερα του Θριασίου πεδίου).2-3 βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινότερα τμήματα.

Σύμφωνα με τα τελευταια προγνωστικά στοιχεία φαίνεται πως οδεύουμε σε αλλαγή του καιρού κατα τη διάρκεια της Μ.Πέμπτης οπου φαίνεται να είναι και η πιο ''άσχημη'' καιρικά ημέρα της Μεγάλης εβδομάδας.
Τα κύρια χαραχτηριστικά αναμένεται να είναι οι βροχές και οι πιθανές καταιγίδες (τις οποίες θα δούμε σε πιο χρονικό περιθώριο αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή μας) αλλα και η πτώση της θερμοκρασίας στη συνέχεια ιδιαίτερα τη Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο.

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται βελτίωση του καιρού τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα για την περιοχή μας.

 Καθημερινά θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση απο το ιστολόγιο μας (blog) ετσι ώστε να δούμε τις πιθανές μεταβολές των καιρικών στοιχείων για την επερχομένη αλλαγή του καιρού που δείχνει να είναι σημαντική,αλλα και τις εξελίξεις για τη Κυριακή του Πάσχα που φαίνονται να είναι θετικές.
 
Για οποιαδήποτε σχόλιο-αναφορά ή πληροφορία μπορείτε να στείλετε άμεσα το μήνυμα σας στο παράθυρο συνομιλίας (chat) που βρίσκεται στα δεξιά του ιστολογίου.
Απλά πληκτρολογείτε το όνομα σας και το μήνυμα ας και κάνετε αποστολή.
(Δεν χρειάζεται εγγραφή)


ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->18:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...