Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σταδιακά απο αύριο και ιδιαίτερα απο τις βραδυνές ώρες ο καιρός με βροχές αλλα και καταιγίδες στην Αττική.Τα εντονότερα φαινόμενα ενδέχεται να εκδηλωθούν τις νυχτερινές-πρωινές ώρες της Πέμπτης 17/4/2014.


Φωτο αρχείου απο Άνω Λίοσια του φίλου Παύλου Κανάβα



ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ 
ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16/4/2014

Η Τετάρτη 16/4/2014 θα ξεκινήσει με εναλλαγές διαστημάτων ηλιοφάνειας και αραιής κατά τόπους συννεφιάς με τάση να πυκνώνουν όσο βαδίζουμε προς τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.Δεν αποκλείεται προς το απόγευμα να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως γύρω απο την ορεινή ζώνη του Πατέρα και του Κιθαιρώνα.

Προς τις μεταμεσονύκτιες ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει τάση περαιτέρω επιδείνωσης στο διαμέρισμα του νομού με σταθερής έντασης βροχές ερχόμενες απο το Όρος Πατέρας (Δυτικά) επηρεάζοντας ολές τις περιοχές.
Ενδεχόμενο,καταιγίδας υπάρχει αργά τη νύχτα προς το ξημέρωμα της Πέμπτης, η οποία δεν αποκλείεται να είναι κατα τόπους ισχυρή (κυρίως όμως σε περιοχές απο τα Άνω Λιόσια και ανατολικότερα)ενώ ισχυρές βροχές θα έχουμε και στην περιοχή του Σαρωνικού κατα το πέρασμα του μετώπου.

Οι άνεμοι απο N-ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και προς βράδυ ισχυροί στα 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία κοντά στους 19-20 βαθμούς αργά το μεσημέρι.




Αυτή είναι η εικόνα του καιρού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για τη Δυτική Αττική.Σε περίπτωση αλλαγής στοιχείων θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση.

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ--->19:20




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...