ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΙΛΙΩΝ

Με επιτυχία εγκαστάθηκε ο νέος μετεωρολογικός σταθμός τύπου La Crosse 2355 στην περιοχή του Άγιου Νεκτάριου Βιλίων στη Δυτική Αττική την περασμένη Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014.
Η περιοχή του Άγιου Νεκτάριου βρίσκεται στους πρόποδες του Κιθαιρώνα σε υψόμετρο 650-700μ.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω το Xalazi.gr για την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη αλλα και τον Σύλλογο Άγιου Νεκτάριου Βιλίων για την αποδοχή της πρότασης εγκατάστασης μετεωρολογικού σταθμού στο πνευματικό κέντρο του οικισμού.

Πλέον,θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τη συμπεριφορά του καιρού ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες που η περιοχή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Άγιος Νεκτάριος έχει δεχθεί κατα το παρελθόν σημαντικά ύψη χιονιού και αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες σε καιρούς χιονιάδων.

Πρέπει να επισημάνω πως ενώ βρισκόμαστε σε περιόδους οικονομικής κρίσης κάνουμε το καλύτερο δυνατό με μετεωρολογικούς σταθμούς χαμηλότερου κόστους αλλα με τη σωστή συντήρηση τους για όσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα και ασφαλή δεδομένα απο τις περιοχές που εγκαθιστούν τους σταθμούς.Εξάλλου,όπως έχω ξαναπεί σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε ένα μικρό δίκτυο για την Δυτική Αττική όπου μέχρι σήμερα είχε μεγάλη έλλειψη καταγραφής μετεωρολογικών δεδομένων.

Τους επόμενους μήνες θα εγκατασταθούν νέοι μετεωρολογικοί σταθμοί αλλα και κάμερες για πλήρη καταγραφή απο τη Δυτική Αττική με την υποστήριξη του xalazi.gr.
Επόμενος μετεωρολογικός σταθμός στο Καραούλι Μάνδρας στα 400μ υψόμετρο περίπου.

Για να ενημερώνεστε για τις καιρικές συνθήκες του Άγιου Νεκταρίου επισκεφτείτε το παρακάτω link: 
  http://classic.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=I858&wuSelect=PWSΌσοι κατοικείτε στη Δυτική Αττική και ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε μετεωρολογικό σταθμό στη περιοχή σας μπορείτε να στείλετε mail στο : westattica@yahoo.gr γράφοντας μας την περιοχή που κατοικείτε και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας!ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΒΙΛΙΩΝ  

Φεβρουαριος 2011

Φεβρουαριος 2011

Φεβρουαριος 2011

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->18:20


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΤΗΣ 10/7/2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2018

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/2018