Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι...!
 Τα χριστούγεννα φαίνεται να κυλούν με πολύ καλές καιρικές συνθήκες τη παραμονή αλλα και ανήμερα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο όμως μην σας ξεγελάσει η μεσημεριανή θερμοκρασιακή τιμή καθώς την νύχτα το κρύο γίνεται κατα τόπους αισθητό ιδιαίτερα στα ορεινότερα τμήματα θυμίζοντας μας οτι βρισκόμαστε στον...Δεκέμβρη!

Πρίν δούμε όμως των καιρό των Χριστουγέννων πάμε να κάνουμε μια αναφορά στις ελάχιστες θερμοκρασιακές τιμές της νύχτας που πέρασε καθώς λόγω αναστροφικών συνθηκών η θερμοκρασία έπεσε τοπικά και στους 2 βαθμούς πάνω απο το 0 σε πεδινές περιοχές του Θριασίου πεδίου σε σχέση με τα ορεινότερα τμήματα που είχαν υψηλότερες θερμοκρασίες.


ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 23/12/2014 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΛΕΥΣΙΝΑ (31μ.)---->2.0°C

ΜΑΝΔΡΑ (90μ)--->2.8°C

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΛΙΩΝ (650μ)---->3.3°C

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (48μ.)---->4.3°C

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ (280μ)---->5.2°C

ΒΙΛΙΑ (523μ)---->5.3°C

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ Ι.Μ.Σ (207μ)---->6.3°C

ΣΤΕΝΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (50μ)---->7.3°C



Σημείωση: Χαρακτηριστικό είναι ότι στη περιοχή της Ελευσίνας σημειώθηκε η χαμηλότερη ελάχιστη στη Δυτική Αττική ενώ το θερμοκρασιακό εύρος ήταν της τάξεως των 15 βαθμών κελσίου μεταξύ πρωινών και μεσημεριανών ωρών καθώς η μέγιστη άγγιξε τους 17 βαθμούς κελσίου.



Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 
Ηλιόλουστο καιρό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και αυξημένη υγρασία τις πρωινές ώρες αναμένουμε για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο με τις μέγιστες να αγγίζουν τοπικά τους 17-18 βαθμούς κελσίου σε περιοχές του Θριασίου πεδίου και τον κάμπο των Μεγάρων
Την νύχτα όμως και νωρίς το πρωί το κρύο η αίσθηση του κρύου θα επιστρέψει.



Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 

Με ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει και να κυλήσει το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας,ωστόσο μετά το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο Δ-ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι 3-4 μποφόρ ενώ στον Κορινθιακό κόλπο απο Δυτικές διευθύνσεις 3-4 και τοπικά απο το απόγευμα 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα αγγίζοντας τους 17-18 κελσίου στο κάμπο των Μεγάρων και το Θριάσιο πεδίο.Στα ορεινότερα τμήματα θα ανέλθει τους 14-15 βαθμούς κελσίου.
Ωστόσο όμως και πάλι τη νύχτα και το πρωί ο καιρός θα είναι αρκετά ψυχρός κατα τόπους.




Το ιστολόγιο της Δυτικής Αττικής...
σας εύχεται...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->18:50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...