Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

21/9/2015----> ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Το πρώτο χαμηλό βαρομετρικό της σεζόν μας χτύπησε την πόρτα σήμερα Δευτέρα 21/9/2015 με έντονες βροχές και καταιγίδες κατα τόπους. Τα φαινόμενα συνοδεύτηκαν απο πλούσια ηλεκτρική δραστηριότητα,χαλαζοπτώσεις αλλα και θυελλώδεις ριπές ανέμων.

Προβλήματα σημειώθηκαν στα Μέγαρα λόγω της ραγδαίας βροχόπτωσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και μαγαζιά ενώ τοπικοί χείμαρροι ήταν στο όριο να ξεχειλίσουν. Προβλήματα αναφέρθηκαν και σε αγροτικές καλλιέργειες λόγω της χαλαζόπτωσης.
Στην Ελευσίνα και την Μάνδρα οι θυελλώδεις ριπές των ανέμων έσπασαν δέντρα,τέντες,ξήλωσαν ταμπέλες απο καταστήματα και οι πυροσβεστική υπηρεσία αλλα και οι δήμοι ήταν επί ποδός ώστε να καθαρίσουν δρόμους απο κορμούς,κλαδιά και αλλα αντικείμενα. 

Σοβαρό πρόβλημα λόγω της θύελλας αντιμετώπισε το νησί της Σαλαμίνας όπου μάλιστα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της απο κεραυνό. Αρκετά μεγάλες ποσότητες βροχής έπεσαν στο νησί και σε συνδυασμό με τον αέρα παρατηρήθηκαν υλικές ζημιές σε σπίτια,μαγαζιά και υπόγεια.Προβλήματα και σε σχολικά συγκροτήματα.



ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΡΟΧΗΣ 21/9/2015 ΕΩΣ 19:20


ΜΑΝΔΡΑ----> 46.6mm

ΒΙΛΙΑ----> 44.0mm

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ---->44.1mm

ΣΤΕΝΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ----> 31.2mm

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ----> 20.6mm

*Άγνωστα είναι τα ποσά υετού σε Ελευσίνα αλλα και Άνω Λιόσια.Θα προσθεθούν εφόσον οι σταθμοί δώσουν τα δεδομένα τους.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΣ




ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΜΕΓΑΡΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ


ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΜΕΓΑΡΑ

ΜΕΓΑΡΑ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ





ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

*Οι φωτογραφίες ανήκουν στους κάτοικους των παραπάνω περιοχών αλλα και στην ιστοσελίδα Megaratv.gr που υπάρχει πάνω και το σχετικό λογότυπο.


ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ιδιαίτερα άστατος αναμένεται να παραμείνει ο καιρός και τις επόμενες ώρες αλλα και κατα τη διάρκεια της Τρίτης.Τοπικές βροχές,φθινοπωρινού τύπου αναμένονται να σημειωθούν στο διαμέρισμα μας με τάση να επικεντρώνονται ολοένα και ανατολικότερα.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε Βόρειους -ΒΑ μέτριους 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Οσο αφορα τη θερμοκρασια δεν θα ξεπεράσει τους 23-24 βαθμούς στα πεδινά του διαμέρίσματος και τους 19-20 στα ημιορεινα τμήματα (Βίλια-Ερυθρές). Αρκετή ψύχρα λόγω και των φαινομένων σε όλο το διαμέρισμα με έμφαση τα ορεινότερα τμήματα.


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ----> 19:40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...