Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3/2017

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι,
Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα τουλάχιστον έως και την Τρίτη το βράδυ. Απο κει και μετά ο καιρός φαίνεται να αλλάζει πρόσωπο,καθώς σταδιακά μπαίνουμε σε τροχιά βαρομετρικού χαμηλού,το οποίο θα μας φέρει διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων και καταιγίδων αλλά και ισχυρούς νοτιάδες τουλάχιστον έως και τα τέλη της εβδομάδας.Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τον καιρό για αύριο.



ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3/2017

ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες νεφώσεις κατα διαστήματα,πυκνόνερες προς το βράδυ.

ΑΝΕΜΟΙ

Μεταβλητοί ασθενείς.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα αγγίξει τους 18-19 βαθμούς κελσίου στα πεδινά-παραθαλάσσια και τους 15-16 βαθμούς στα ορεινότερα τμήματα.




Φίλες και φίλοι, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο facebook,πληκτρολογώντας στην αναζήτηση <<Ο Καιρός της Δυτικής Αττικής>>κάντε like και μάθετε τα πάντα για τον καιρό σε τοπικό επίπεδο για την Δυτική Αττική και τα δυτικά προάστια 
έγκαιρα και έγκυρα. 
Επιπλέον ανα τακτά χρονικά διαστήματα ανανεώνεται και το blog μας για την επερχόμενη αλλαγή του καιρού αλλα φυσικά και με καθημερινές προγνώσεις.


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ---->5/3/2017---18:45



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...