Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΤΡΙΤΗ 7/3/2017--->ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι...
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες,αρχής γενομένης απο αύριο το απόγευμα με βροχές οι οποίες θα είναι κατα τόπους ισχυρές,χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο τοπικών καταιγίδων.Διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων θα μας συνοδεύουν κυρίως έως και την Πέμπτη ενώ θα ενισχυθούν οι νοτιάδες.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Πιο αναλυτικά για αύριο.



ΤΡΙΤΗ 7/3/2017

ΚΑΙΡΟΣ

Αραιές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία. Απο το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πολύ δυτικά τμήματα (Μέγαρα-Νέα Πέραμος-Αλεποχώρι κλπ).Απο το απόγευμα θα σημειωθεί ένα πέρασμα μέτριων βροχοπτώσεων και στις υπόλοιπες περιοχές του διαμερίσματος.
Την νύχτα προς την Τετάρτη αναμένεται οι βροχές να ενταθούν και θα εκδηλωθεί καταιγίδα πιθανώς τοπικά ισχυρή,με έμφαση το Θριάσιο πεδίο,το κάμπο των Μεγάρων ενώ στην συνέχεια θα επηρεαστούν και τα δυτικά προάστια των Αθηνών.Το πρωί της Τετάρτης θα υπάρξει πρόσκαιρη παύση των φαινομένων.


ΑΝΕΜΟΙ

Θα πνέουν απο ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και απο το απόγευμα ισχυροί,έως πολύ ισχυροί 6-7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Θα σημειώσει μικρή πτώση και θα αγγίξει το μεσημέρι τους 16 βαθμούς κελσίου στα πεδινά,παραθαλάσσια,τοπικά στο κάμπο των Μεγάρων και το Θριάσιο πεδίο και τους 17 βαθμούς κελσίου.Στα ημιορεινά τους 13-14 βαθμούς κελσίου.
Κατα τη διάρκεια των φαινομένων η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση.




Για οτιδήποτε νεότερο με βάση νέα προγνωστικά στοιχεία που αφορούν την επιδείνωση του καιρού απο αύριο,θα υπάρξη νεότερη ανάρτηση αλλα και ανακοινώσεις στην σελίδα στο facebook!


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->6/3/2017---->ΩΡΑ: 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...