Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 21/5/2017

Καλησπέρα σας...
Και ενώ απολαμβάνουμε τις καιρικές συνθήκες του Σαββάτου με αρκετή ηλιοφάνεια και καλές για την εποχή θερμοκρασίες και ενώ και η Κυριακή θα ξεκινήσει με παρόμοιες συνθήκες, στην συνέχεια τα πράγματα αναμένεται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να κυλήσουν διαφορετικά.Πιο αναλυτικά: 



ΚΥΡΙΑΚΗ 21/5/2017


ΚΑΙΡΟΣ

Αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μπόρες στα ορεινότερα τμήματα. Μέχρι και αργά το απόγευμα μπόρες θα σημειωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές προς το Θριάσιο πεδίο ενώ αυξημένο είναι το ενδεχόμενο καταιγίδας πιθανών ισχυρής σε αρκετά τμήματα με έμφαση γύρω απο την Πάρνηθα.Μετά τα μεσάνυχτα, προς τη Δευτέρα,ο καιρός θα παραμείνει αρκετά άστατος με τοπικές βροχοπτώσεις μέτριας έντασης κυρίως στις βορειότερες περιοχές  του διαμερίσματος.

ΑΝΕΜΟΙ

Μεταβλητοί και στα πολύ δυτικά τμήματα προς  τον Κορινθιακό β-βδ μέτριοι 4 μποφόρ. Απο αργά το βράδυ θα γίνουν βόρειοι παντού στα 4-5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


Θα αγγίξει το μεσημέρι στα πεδινά-παραθαλάσσια τους 
25-26 βαθμούς κελσίου.Τοπικά 27 βαθμούς κελσίου  στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα ενώ στα ημιορεινά θα αγγίξει τους  21-22 βαθμούς κελσίου. Κατα τη διάρκεια των φαινομένων θα σημειώσει πτώση και η ψύχρα θα επανέλθει.





ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->21/5/2017 - ΩΡΑ--->18.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...