Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΒΔ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/5/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας..
Έντονα είναι τα καιρικά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες ημέρες με εναλλαγές αίθριου αλλα και αρκετά άστατου καιρού.Και η νέα εβδομάδα πάντως θα κρύβει αρκετές...βροχερές εκπλήξεις ιδιαίτερα προς το τέλος της. Γενικά οδεύουμε σε περίοδο με άστατο καιρό οπότε και οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται πολύ γρήγορα και καλό θα είναι να ενημερώνεστε συχνά για την εξέλιξη του καιρού.Πιο αναλυτικά για αύριο:



ΤΡΙΤΗ 23/5/2017


ΚΑΙΡΟΣ

Αρχικά αίθριος.Προς το μεσημέρι νεφώσεις θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους, οι οποίες στα γύρω ορεινά όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα θα πυκνώνουν και θα αφήσουν μπόρες η και πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως προς τα βδ τμήματα του διαμερίσματός μας (πέριξ όρους Πατέρα-Κιθαιρώνα)Υποψηφιότητα για μπόρες δίνουν τα Βίλια και οι Ερυθρές το μεσημέρι.Υπαρκτή πιθανότητα για όμβρους και στις υπόλοιπες περιοχές.



ΑΝΕΜΟΙ

Μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Θα αγγίξει το μεσημέρι τους 24-25 τοπικά και 26 βαθμούς κελσίου στα πεδινά-παραθαλάσσια.Στα ημιορεινά θα αγγίξει τους 18-19 βαθμούς κελσίου.Μικρή περαιτέρω πτώση κατα τη εκδήλωση των φαινομένων.




ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->23/5/2017--->ΩΡΑ: 16:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...