Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/10/2019

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Με φθινοπωρινή χροιά ξεκινάει η εβδομάδα καθώς αναμένεται νέα μεταβολή καιρού κατα τη διάρκεια της Δευτέρας στη Δυτική Αττική.Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ήδη απο τις πρωινές ώρες φαίνεται οτι θα ξεκινήσει να βρέχει ,ωστόσο υπάρχει διαφωνία στα προγνωστικά μοντέλα σχετικά με τα ύψη βροχής που αναμένουμε. Παρόλαυτα, η ομπρέλα αύριο φαίνεται πως θα είναι απαραίτητη.Πιο αναλυτικά:


ΚΑΙΡΟΣ

Η μέρα θα ξεκινήσει με νεφώσεις που θα πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο και θα δίνουν βροχές αρχικά στις άκρα δυτικές περιοχές (Ψάθα,Αλεποχώρι,Μέγαρα).Γρήγορα οι βροχές θα αποκτήσουν πιο σταθερό χαραχτήρα προς το μεσημέρι και θα επηρεάσουν σε όλες τις περιοχές.Υπάρχει ενδεχόμενο τοπικής καταιγίδας. Κατα διαστήματα οι βροχές θα διατηρηθούν έως αργά το βράδυ όπου σιγά-σιγά θα αρχίσουν να περιορίζονται.

ΑΝΕΜΟΙ

Ανατολικοί-νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 5-6 μποφόρ. Απο το απόγευμα και μετά θα γίνονται σταδιακά πιο ανατολικοί-βορειοανατολικοί μέτριοι 4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και θα αγγίξει το μεσημέρι τους 22-24 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα και τους 17-19 στα Βίλια,την Οινοή και τις Ερυθρές.


ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 7/10/2019


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->6/10/2019
ΩΡΑ--->16:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...