Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 8/10/2019

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!
Φθινοπωρινό ξεκίνημα έκανε η εβδομάδα με τοπικές βροχές ασθενείς έως μέτριας έντασης κατα τόπους και κατα διαστήματα. Τελικά,επικράτησε το ηπιότερο σενάριο κατα τη διάρκεια της ημερας,καθώς υπήρξε μεγάλη διχογνωμία στα προγνωστικά στοιχεία για την ένταση των βροχοπτώσεων. Όπως και να έχει πάντως, οι λάτρεις του φθινοπώρου απόλαυσαν τη σημερινή μέρα ενω τοπικές βροχές θα συνεχιστούν κατα τη διάρκεια της νύχτας.
Όσο αφορά τις επόμενες ημέρες, με εξαίρεση αύριο που θα παραμείνουν λίγες τοπικές βροχές,απο Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται σημαντικά και η θερμοκρασία ανεβαίνει.
Πιο αναλυτικά για αύριο,Τρίτη 8/10/2019:



ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες βροχές κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Θα υπάρχουν και διαστήματα με σπαστό καιρό ιδιαίτερα απο το απόγευμα.
Βελτίωση του καιρού απο το βράδυ.

ΑΝΕΜΟΙ

Απο βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4 και τοπικά ισχυροί 5-6 μποφόρ,κυρίως μετα το μεσημέρι.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα αγγίξει τους 21-23 στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα και τους 15-17 στα Βίλια,την Οινοή και τις Ερυθρές.
Ψύχρα την νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα ημιορεινά.


ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΡΙΤΗΣ 8/10/2019


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->7/10/2019
ΩΡΑ--->19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...