Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/01/2021

Καλησπέρα σας!!

Με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κύλησε το σαββατοκύριακο ενώ με παρόμοιο καιρό ξεκίνησε η εβδομάδα.Η κατάσταση αυτή ωστόσο θα αλλάξει απο τη Τρίτη 12/01 καθώς αναμένεται μεταβολή με βροχές  και τοπικές καταιγίδες που θα συνοδεύονται και με πτώση της θερμοκρασίας. Περαιτέρω αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας όπου αναμένεται να φέρει αν και καθυστερημένα φέτος τα πρώτα χιόνια αρχικά σε ορεινές περιοχές. Τα δεδομένα παρακολουθούνται και θα ενημερώνεστε καθημερινά σε νεότερες αναρτήσεις. 

Πιο αναλυτικά για τη Τρίτη 12/01/2021


ΚΑΙΡΟΣ
 
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται κατα τις μεσημεριανές ώρες με πέρασμα βροχών και τοπικών καταιγίδων ενδεχομένως πρόσκαιρα ισχυρών. Δεν αποκλείονται τοπικές χαλαζοπτωσεις. Βαθμιαια πάντως τα φαινόμενα θα εξασθενησουν και θα υπάρξει βελτίωση. 
 
ΑΝΕΜΟΙ

 Αρχικά,νοτιοανατολικοί,ασθενείς έως μέτριοι, 2-4 μποφόρ που απο το απόγευμα θα γίνουν σταδιακά βορειοδυτικοί και θα ενισχυθούν στα 5 και τοπικά στον Κορινθιακό 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

 Θα κυμανθεί έως το μεσημέρι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει:
Τους 19-20 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο Πεδίο και τα Μέγαρα.
Τους 17 στις υπόλοιπες περιοχές και βορειότερους οικισμούς
Τους 15-16 στην Οινόη,τα Βίλια και τις Ερυθρές.
Θα σημειώσει αισθητή πτώση κατα τη διάρκεια των φαινομένων.
 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12/01/2021
 



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ-->11/01/2021 ΩΡΑ--->16:00

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...