Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/01/2021

Καλησπέρα σας!!

Σε χειμωνιάτικους ρυθμούς,για πρώτη φορά φέτος μετά απο μια παρατεταμένη περίοδο ήπιων συνθηκών φαίνεται οτι μπαίνουμε απο την Παρασκευή 15/01 καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση συνοδεία ισχυρών βοριάδων που θα κάνουν την αίσθηση του κρύου ιδιαίτερα έντονη.Τα σημερινά στοιχεία δεν έχουν καταλήξει για τη διάρκεια και τα υψόμετρα χιονοπτώσεων ώστε με ασφάλεια να δοθούν σε συγκεκριμένα χαμηλά υψόμετρα. Σε πρώτη φάση τα ξημερώματα της Παρασκευής φαίνεται ότι θα έχουν ένα πέρασμα χιονοπτωσεων τα ορεινά μας και για λίγο τα ημιορεινα μας αλλα δεν φαίνεται να είναι ικανό να δημιουργήσει προβλήματα. Για τις επόμενες ημέρες τα στοιχεία παρακολουθούνται και θα υπάρξει ενημέρωση.


Πιο αναλυτικά για την Πέμπτη 14/01/2021


ΚΑΙΡΟΣ
 
Λίγες παροδικές νεφώσεις με αρκετή ηλιοφάνεια. Τη νύχτα προς τα ξημερώματα της Παρασκευής αναμένεται μια σύντομη επιδείνωση με τοπικές βροχές απο τα βόρεια προς τα νότια ενώ χιονόπτωση θα σημειωθεί στο Κιθαιρωνα, το Ορος Πάστρα και τη Πάρνηθα. Πρόσκαιρα ίσως καταφέρει και χιονίσει έως τα 600μ για λίγο. 
Περισσότερες λεπτομέρειες για την Παρασκευή στην αυριανή πρόγνωση.
 
ΑΝΕΜΟΙ

 Δυτικοί,βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά στον Κορινθιακό 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

 Σε πτώση θα φτάσει το μεσημέρι
Τους 11-13 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο Πεδίο και τα Μέγαρα.
Τους 10 στις υπόλοιπες περιοχές και βορειότερους οικισμούς
Τους 08-09 στην Οινόη,τα Βίλια και τις Ερυθρές.

 
ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14/01/2021
  



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΛΕΤΗΣ 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ-->13/01/2021 ΩΡΑ--->16:00

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...