Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/2/2014

Μικρή η πιθανότητα για κάποια ασθενή φαινόμενα κατα την διάρκεια της νύχτας που μας πέρασε δόθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση,με λίγες βροχές και κάποιες χιονοπτώσεις στον Κιθαιρώνα και στην Πάρνηθα πάνω απο τα 1000-1100μ.Πάντως τα φαινόμενα πήραν και μέτρια ένταση κατα τόπους με το μετεωρολογικό σταθμό των Βιλίων να καταγράφουν 9.6 χιλιοστά βροχής,μεταφραζόμενη σε χιονοπτώσεις στον Κιθαιρώνα πάνω απο 900μ πρόσκαιρα. (Αύριο πιθανότατα θα έχουμε φωτογραφικό υλικό.).Ο κύριος όγκος των φαινομένων εστιάστηκε στην περιοχή της Βοιωτίας ενώ οι περιοχές της Βδ Αττικής με τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες επηρεάζονται απο αυτόν τον καιρό του γειτονικού νομού.

Ας δούμε την εξέλιξη του καιρού κατα την διάρκεια της νύχτας και αύριο Τετάρτη 5/2/2014.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 

Επιπλέον περιορισμός των φαινομένων και απο τις ημιορεινές περιοχές του διαμερίσματος του νομού. (Ψιλόβροχα)Τα φαινόμενα σταματούν προς το βράδυ,ενω στον Κιθαιρώνα ιδιαίτερα απο την Βόρεια πλευρά του όρους που συνορεύει με την Βοιωτία ίσως συνεχίσει να δέχεται κάποια νιφαδόπτωση χώρις όμως κάτι ιδιαίτερο.Στα πεδινά τμήματα του διαμερίσματος ανοίγματα στον καιρό και αισθητό κρύο απόψε την νύχτα.Οι άνεμοι ασθενείς.


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 5/2/2014 
Η μέρα ξεκινάει με παροδική συννεφιά ιδιαίτερα στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές του διαμερίσματος.Στην συνέχεια τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα αρχίσουν να μεγαλώνουν ιδιαίτερα στα πεδινά και σε περιοχές γύρω απο το Θριάσιο πεδίο.Περιορισμός της συννεφιάς το βράδυ και απο τα ημιορεινά-ορεινά τμήματα.
Οι άνεμοι ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο το μεσημέρι κυρίως στις πεδινές περιοχές και θα αγγίξει τους 13 βαθμούς κατα τόπους.


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->18:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...