Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

10/3/2014--->ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΔ ΑΤΤΙΚΗ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού για τα ημιορεινά-ορεινά τμήματα της Δυτικης-ΒΔ Αττικής ιδιαίτερα απο εχθές.Ψεκάδες,ασθενείς βροχές κατα διαστήματα,χιονόνερο κυρίως σε περιοχές πάνω απο τα 700-750μ και χιονοπτώσεις κατα βάση ασθενείς στον Κιθαιρώνα και την Πάστρα.Χιονόπτωση είχαμε και στο Όρος Πατέρας πάνω απο τα 900μ.
Να αναφέρουμε ότι κατα τη διάρκεια των πρωινών ωρών νιφάδες έκαναν την εμφάνισή τους μέχρι και τα 700-750μ κοντά στον οικισμό του Άγιου Νεκτάριου.Πρόσκαιρα όμως.

Οι επόμενες ώρες θα κυλήσουν με συννεφιά αρκετά πυκνή κατά διαστήματα που θα συνεχίσει να δίνει στα προαναφερθέντα τμήματα ασθενείς βροχές,χιονόνερο και χιονοπτώσεις κατα βάση ασθενείς πάνω απο τα 800-900μ.Το βράδυ με πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί χιονόνερο και μέσα στα Βίλια ενώ νιφάδες ίσως σημειωθούν κοντα στα 750μ.

Χιονοστρωση παρατηρείται στον Κιθαιρώνα απο τα 1.090μ υψόμετρο όπου βρίσκεται και το καταφύγιο.

Οσο αφορά τα πεδινά τμήματα του διαμερίσματος οι συννεφιές πθα διατηρηθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.Λίγες ψεκάδες θα πρέπει να αναμένονται βορείου ρεύματος.

Οι άνεμοι αρκετά ενισχυμένοι απο Β διευθύνσεις στα 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία κοντά στους 9oC-10oC στα πεδινά του διαμερίσματος. Δεν ξεπερνάει τους 3oC-4oC στα ημιορεινά τμήματα.

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ 650Μ (ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ)

ΕΡΥΘΡΕΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ)

 
ΟΙΝΟΗ

 
ΜΑΝΔΡΑ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Η κάμερα των Βιλίων είναι εκτός λειτουργίας!

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->14:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...