ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ανήμερα της 25ης Μαρτίου αναμένεται σταδιακή επικράτηση ισχυρών Δυτικών ανέμων στα 5-6 τοπικά στα Δυτικά παράλια (Πόρτο Γερμενό-Ψάθα-Αλεποχώρι) έως και 7 μποφόρ με αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας κατά 3-4 βαθμού.
Ψύχρα αναμένεται καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας λόγω των πιο ψυχρών ανέμων,πιο αισθητή θα είναι αυτή κυρίως στα ορεινότερα τμήματα του διαμερίσματος του νόμου.

Δεν αναμένεται βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της Τρίτης και οι παρελάσεις στην περιοχή μας φαίνεται ότι θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα!

Σε περίπτωση μεταβολής στοιχείων θα υπάρξει νέα ανάρτηση!
 
Ισχυροί Δυτικοί άνεμοι κατα τη διάρκεια της 25ης Μαρτίου.Με το πράσινο χρώμα οι άνεμοι στα 6-7 μποφόρ στα παράλια της Δυτικής Αττικής. (Περιοχικό μοντέλο BOLAM)

Περιοχικό μοντέλο WRF

Σε αυτό το σημείο να ευχηθώ και μέσα απο το ιστολόγιο της Δυτικής Αττικής ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες μετεωρολόγους αλλα και σε όλους όσους είναι λάτρεις των καιρικών φαινομένων,για τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ που γιορτάζεται σήμερα (όπως και κάθε χρόνο) στις  23 Μαρτίου.


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ----->14:00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΡΙΤΗΣ 10/7/2018

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΙΟΝΙΑ 9-11/2/2015-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2018