Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ 14/9/2014-ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Πολύ άστατος διατηρείται ο καιρός στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας με εναλλαγές συννεφιάς,διαστημάτων ηλιοφάνειας και τοπικών βροχοπτώσεων.
Καταιγίδα εκδηλώθηκε σήμερα στο ΒΔ τμήματα του διαμερίσματος του νομού με έμφαση την ευρύτερη περιοχή του Όρους Πατέρα, συνοδεία ηλεκτρικής δραστηριότητας.
Τοπικές ψεκάδες η μπόρες σημειώθηκαν στις υπόλοιπες περιοχές του διαμερίσματος.
Δυστυχώς,η έλλειψη μετεωρολογικών σταθμών κάνει αδύνατη τη καταγραφή του ύψους βροχόπτωσης σε εκείνες τις περιοχές. 



ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ-ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 14/9/2014



ΣΤΕΝΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ---->22.2°C....32.6°C

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ---->20.8°C....30.4°C

ΜΕΓΑΡΑ----> 22.0°C....30.0°C

ΕΛΕΥΣΙΝΑ---->21.0°C....30.0°C

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ---->21.5°C....29.9°C

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ---->21.0°C....29.8°C

ΜΑΝΔΡΑ---->20.0°C....29.6°C

ΒΙΛΙΑ---->18.4°C....26.9°C 


ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΙΡΑ)

ΠΡΟΣ ΒΔ
ΠΡΟΣ ΒΔ

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/9/2014

Άστατος καιρός προς το μεσημέρι, εναλλαγές ηλιοφάνειας και κατα τόπους αυξημένης συννεφιάς ιδιαίτερα τα ορεινότερα τμήματα με πιθανότητες για τοπικές μπόρες ίσως και πρόσκαιρη καταιγίδα.Προς το απόγευμα πιθανών μπόρες να επηρεαστούν και πεδινά τμήματα πρόσκαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενω η θερμοκρασια θα αγγίξει τους 28-29 βαθμούς κελσίου.Στα ορεινότερα τμήματα 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
 

ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 Προχωρημένο φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός απο τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και ιδιαίτερα το τριήμερο Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17-18-19/9/2014.
Κύρια χαρακτηριστικά οι στροφή των ανέμων σε βοριάδες οι οποίοι με την σειρά τους θα ρίξουν τη θερμοκρασία αλλα και οι βροχές που δείχνουν να είναι περισσότερες κατα τη διάρκεια της Τετάρτης.
Η αίσθηση της ψύχρας θα γίνει πολύ αισθητή όχι μόνο στα ορεινά αλλα και σε πεδινά τμήματα λόγω των βοριάδων ιδιαίτερα της νυχτερινές και πρωϊνές ώρες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη θα δοθούν μέσα στην εβδομάδα!


Και μην ξεχνάτε!
Στείλτε μας φωτογραφικό υλικό απο την Δυτική Αττική με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες απο την περιοχή που μένετε.Μεγαλώνουμε την καιρική μας παρέα και προβάλουμε τις καιρικές συνθήκες του διαμερίσματος του νομού.
Στείλτε τη φωτογραφία ή το βίντεο σας γράφοντας τη περιοχή και αν θέλετε και το όνομα σας στο e-mail: westattica@yahoo.gr  


ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->18:32
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...