Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 20-21/9/2014

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται τις επόμενες ημέρες!Ηλιοφάνεια,ασθενείς άνεμοι με τον υδράργυρο να σημειώνει άνοδο κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η οποία μάλιστα απο τις αρχές της εβδομάδας δείχνει να κινείται και σε επίπεδα λίγο υψηλότερα για την εποχή.
Όπως γνωρίζουμε,βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο όπου το Φθινόπωρο προσπαθεί να πιέσει αλλα το καλοκαίρι θέλει να αντισταθεί.
Η νεφώσεις και η δροσιά λοιπόν θα δώσουν τη σκυτάλη σε ηλιοφάνεια και σχεδόν καλοκαιρινές συνθήκες.

Πιο αναλυτικά:


ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9/2014

ΚΑΙΡΟΣ: Μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί ασθενείς.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στους 28-29 για τις περισσότερες περιοχές του διαμερίσματος.3-4 βαθμούς χαμηλότερη στα ημιορεινά-ορεινά τμήματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/9/2014-ΧΑΡΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ WRF.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ 2-3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ.


ΚΥΡΙΑΚΗ 21/9/2014

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος

ΑΝΕΜΟΙ: Ασθενείς

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ: Στους 29-30 βαθμούς κελσίου.Πολύ πιθανών και 31 σε περιοχές του Θριασίου πεδίου.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Όσο αφορά τη συνέχεια, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας αναμένεται να επικρατήσουν σχεδόν καλοκαιρινές συνθήκες με τη θερμοκρασία τοπικά στους 30-32 ίσως πρόσκαιρα και 33 βαθμούς κυρίως κατα τη διάρκεια της Τρίτης σε περιοχές του Θριασίου πεδίου.
Από τη Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά πτώση ενώ δεν φαίνεται να έχουμε κάποια αξιόλογη καιρική μεταβολή τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/9/2014-ΧΑΡΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ WRF.

Καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!!!

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...