Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΜΕΡΑΣ 16/9/2014--->ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

'Αστατος παρέμεινε ο καιρός και σήμερα Τρίτη 16/9/2014 στο διαμέρισμα του νομού κυρίως προς τις απογευματινές ώρες όπου εκδηλώθηκε μικρής έκτασης καταιγίδα κυρίως πάνω απο το Θριάσιο πεδίο και ανατολικότερα.
Νωρίτερα το μεσημέρι σύντομες μπόρες έκαναν την εμφάνισή τους και σε περιοχές στα πιο βορειοδυτικά τμήματα.

Το μεγαλύτερο ύψος βροχής έπεσε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων με 18.6 χιλιοστά βροχής,ακολούθησε ο Ασπρόπυργος με 9.0 χιλιοστά και της Μάνδρας με 6.0 χιλιοστά βροχής. 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός εμφάνισης ανεμοστρόβιλου μικρής έκτασης στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Ο Θεόδωρος Γεωρνταμιλής,κάτοικος της περιοχής απαθανάτισε με την φωτογραφική του κάμερα την δημιουργία ενός σίφωνα ξηράς βορειότερα του Ασπροπύργου στο ύψος της Αττικής Οδού.Είναι απο αυτές τις εικόνες που σου προκαλούν δέος απέναντι στη φύση και τα καιρικά φαινόμενα!!!

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
 
ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ

ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ


Το επόμενο διήμερο θα πρέπει να αναμένουμε πτώση της θερμοκρασίας με την παράλληλη στροφή των ανέμων σε βοριάδες και περισσότερη ψύχρα ιδιαίτερα στις ημιορεινές-ορεινες περιοχές.
Θα πρέπει να υπολογίζουμε με θερμοκρασίες στις πεδινές περιοχές πέριξ του Θριασίου πεδίου αλλα και στον κάμπο των Μεγάρων γύρω στους 25-27 βαθμούς ενώ στα ορεινότερα τμήματα θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ WRF ΤΕΤΑΡΤΗΣ 17/9/2014 (ΜΕΣΗΜΕΡΙ)
 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ WRF ΠΕΜΠΤΗΣ 18/9/2014 (ΜΕΣΗΜΕΡΙ)


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...