Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ--->ΤΕΤΑΡΤΗ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Όπως όλα δείχνουν,βάση προγνωστικών στοιχείων,μούσκεμα αναμένεται να τα κάνει ο καιρός αύριο Τετάρτη 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής Εορτής.
Ο κυριότερος όγκος των φαινομένων δείχνει να σημειώνεται κυρίως κατα τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών,παρόλαυτα απο το πρωί θα έχουμε διάσπαρτες βροχές σε διάφορες περιοχές του διαμερίσματος.
Ίσως,λοιπόν,αναλόγως την ώρα έναρξης των παρελάσεων κάποιες την γλυτώσουν στο τσακ και άλλες γίνουν υπό βροχή.
Ας δούμε πιο αναλυτικά την εξέλιξη: 


ΚΑΙΡΟΣ

Με αυξημένη συννεφιά,μουντό καιρό και περιορισμένη ορατότητα λόγω μεταφοράς σκόνης απο την Αφρική θα ξεκινήσει η ημέρα στην Δυτική Αττική.Σύντομα θα ξεκινήσουν ασθενείς βροχές στα πολύ δυτικά τμήματα του διαμερίσματος (Όρος Πατέρας,Δυτικά παράκτια)όπου θα γενικευθούν σε όλο το διαμέρισμα.Προς το μεσημέρι οι βροχές θα παρουσιάσουν πιο σταθερό χαραχτήρα ενώ θα ενταθούν κατα τόπους.Από αργά το απόγευμα αναμένεται εξασθένηση και περιορισμός των φαινομένων.

ΑΝΕΜΟΙ

Θα πνέουν απο ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι 4 μποφόρ ενώ προς το μεσημέρι θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση κυρίως κυρίως στα ΒΔ τμήματα στα 5-6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα.Αρκετά μαλακός καιρός λόγω των νοτιάδων.Στους 13-14 βαθμούς στα πεδινά τμήματα!Στον κάμπο των Μεγάρων και το Θριάσιο πεδίο τοπικά και 15 βαθμούς κελσίου.
Μαλακός καιρός και στα ορεινότερα τμήματα με την θερμοκρασία στους 11-12 βαθμούς κελσίου.




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---> 15:00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...