Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ: ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/3/2015

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός απο τις πρωινές ώρες άυριο,μετά την ανοιξιάτικη ανάπαυλα των 3 προηγούμενων ημερών.
Το μενού θα περιλαμβάνει και πάλι βροχές αλλα και καταιγίδες,συνοδεία ηλεκτρικής δραστηριότητας και πιθανών τοπικών χαλαζοπτώσεων!
 Υπάρχει ακόμα μια διχογνωμία στην έκβαση της έντασης των φαινομένων στη Δυτική Αττική σε ορισμένα προγνωστικά μοντέλα.Ωστόσο,φαίνεται πως και πάλι θα δεχθούμε αρκετό νερό,τοπικά.Δεν φαίνεται όμως η ίδια εμμονή με το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας.Δηλαδή, η κακοκαιρία θα έχει τα χαρακτηριστικά να ''προχωρήσει'' πλέον ανατολικότερα!


ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 Νεφελώδης και αρκετά συμπαγής καιρός στη Δυτική Αττική απο τις πρωινές ώρες που θα δίνει πρόσκαιρες ασθενείς και τοπικά μέτριες βροχοπτώσεις!
Μετά το μεσημέρι αναμένεται επιδείνωση του καιρού με ένταση των βροχοπτώσεων σε τοπικό επίπεδο και εκδήλωση καταιγίδων!
Δεν αποκλείεται πρόσκαιρα τα φαινόμενα να πάρουν ραγδαίο χαραχτήρα έως και τις απογευματινές ώρες!
Απο τις πρώτες βραδινές ώρες εκτιμάται οτι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα έχουν περιοριστεί ανατολικότερα ενω στη Δυτική Αττική τοπικά θα έχουν σταματήσει (πρόσκαιρα).

Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή θα αγγίξει αργά το μεσημέρι τους 14-15 βαθμούς και στα ορεινότερα τους 11-12 βαθμούς κελσίου.




ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και προσεχτικοί όταν υπάρχουν στοιχεία τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε τοπικό επίπεδο ακόμα και αν αυτά επαληθευτούν με ηπιότερο τρόπο.
Να ενημερώνεστε συνεχώς και απο τα δελτία καιρού και τα ΜΜΕ για την έκβαση της κακοκαιρίας!

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση απο το blog μας για οποιαδήποτε αλλαγή των στοιχείων! 


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ----> 20:20  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...