Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΚ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Καλησπέρα φίλοι και φίλες,
Σε καλοκαιρινή τροχιά αναμένεται να βρεθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας που αναμένεται να κορυφωθεί στις αρχές της νέας εβδομάδας.
Ας δούμε τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στη Δυτική ηπειρωτική και παράκτια ζώνη του νομού μας!


ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6/2015

ΚΑΙΡΟΣ

Η μέρα θα ξεκινήσει και θα τελειώσει με γενικά αίθριο καιρό.

ΑΝΕΜΟΙ

Θα πνέουν απο Β διευθύνσεις με τις μέγιστες εντάσεις τους στα 4-5 μποφόρ έως και το απόγευμα.Απο το βράδυ θα εξασθενήσουν.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Σε μικρή άνοδο αναμένεται να αγγίξει τους 32 στις πεδινές περιοχές της Δυτικής Αττικής.3-4 βαθμούς χαμηλότερη στα ημιορεινά τμήματα.Νωρίς,το πρωί ωστόσο οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στους 20-22 βαθμούς κελσίου στα πεδινά και στους 18-19 στα ορεινότερα τμήματα.

Θ.Θ-->Θερμοκρασία θάλασσας σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ


ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6/2015

ΚΑΙΡΟΣ

Παρόμοιες με του Σαββάτου.Ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΝΕΜΟΙ

Θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς 2-3 μποφόρ ενώ απο το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Σε νέα μικρή άνοδο θα αγγίξει τους 32-33 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο πεδίο και τον κάμπο των Μεγάρων ενώ στα ορεινότερα τμήματα θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.Νωρίς το πρωί οι θερμοκρασίες τους 20-22 βαθμούς κελσίου στα πεδινά και στους στους 17-19 βαθμούς στα ορεινότερα τμήματα του διαμερίσματος του νομού.

Θ.Θ-->Θερμοκρασία θάλασσας σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ 


ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένουμε την κορύφωση του κύματος ζέστης με θερμοκρασίες κυρίως κατα τη διάρκεια της Τρίτης στους 35 πιθανών και 36 βαθμούς κελσίου στις ευαίσθητες περιοχές της Δυτικής Αττικής.Βέβαια,αυτό θα το δούμε αναλυτικότερα τις επόμενες ημέρες με βάση τις μετεωρολογικές συνθήκες που θα καθορίσουν πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία.


ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ

Απο σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στα δελτία μας και στις αναφορές της Δυτικής Αττικής θα έχουμε και το δελτίο συγκεντρώσεων ατμοσφαιρικών ρύπων απο την πόλη της Ελευσίνας για την τρέχουσα ημέρα που θα δίνουμε και εμείς τις μετεωρολογικές αναφορές μας! Έτσι,θα μπορούμε να βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί απο άποψης ατμοσφαιρικής ρύπανσης σύμφωνα με τις υπάρχουσες μετεωρολογικές συνθήκες.

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα απο τις 9/6/2015 που εκδόθηκε το δελτίο εκείνης ημέρας.



  
Αναμένουμε τα νεότερα καθημερινά δελτία ατμοσφαιρικών ρύπων.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 


ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ----> 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...