Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ 24/12/2013...ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με συννεφιές κυλάει η παραμονή των Χριστουγέννων στην Δυτική Αττική και θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 11-12 βαθμούς στα πεδινά τμήματα του διαμερίσματος!Λίγες ασθενείς τοπικές βροχες εκδηλώθηκαν ιδιαίτερα τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες άνευ σημασίας.

Ας δούμε τις μέγιστες θερμοκρασιακές τιμές για σήμερα Τρίτη                                        24-12-2013 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ---->12°C
ΜΕΓΑΡΑ---->12°C
ΕΛΕΥΣΙΝΑ---->12°C
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ---->11.9°C
ΜΑΝΔΡΑ---->11°C
ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ----->10°C
ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ/ΨΑΘΑ-----> 9.9°C
 ΒΙΛΙΑ---->8°C
ΕΡΥΘΡΕΣ-----> 9°C

Και αύριο Τετάρτη 25-12-2013 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) αναμένεται ο καιρός να καταστεί νεφελώδης με μικρα ανοίγματα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες στα πιο πεδινά τμήματα του διαμερίσματος.Κάποιες ασθενείς βροχές και παλι δεν θα πρέπει να αποκλείονται!
Γενικώς,θα είναι μια μέρα που θα ταιριάζει με το κλίμα της ημέρας.
Οι άνεμοι γενικά ασθενείς απο Ν διευθύνσεις.Η θερμοκρασια στα σημερινά επίπεδα,λογω συννεφιάς δεν θα ξεπεράσουμε τους 12-13°C και τους 8-9°C στα ημιορεινα-ορεινά τμήματα του διαμερίσματος του νομού.


Και η Πέμπτη 26-12-2013 αναμένεται να κυλήσει με νεφώσεις κατα διαστήματα στην Δυτική Αττική αλλα και με μεγαλύτερα ανοίγματα στον καιρό.
Οι άνεμοι απο Νότιες διευθύνσεις γενικά ασθενείς και η θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο (2 βαθμούς σε σχέση με την Τετάρτη) 


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ηδη η κακοκαιρία θα επηρεάζει την Δυτική Ελλάδα απο την Πέμπτη).
Τα κύρια χαραχτηριστικά θα είναι, η βροχές και οι καταιγίδες που πιθανών τοπικά να ειναι έντονες και οι ισχυροί Νότιοι άνεμοι.

Ενημέρωση και περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενη ανάρτηση!

Το ιστολόγιο της Δυτικής Αττικής
σας εύχεται...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!! 

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ






 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...