Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ 30-12-2013/ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Μία ακόμη ηλιόλουστη μέρα σήμερα στη Δυτική Αττική.Πολύ καλές καιρικές συνθήκες,ασθενείς γενικά άνεμοι και θερμοκρασίες τοπικά στους 16 βαθμούς κελσίου. Η ψύχρα περισσότερο αισθήτη τη νύχτα στα ορεινότερα τμήματα του διαμερίσματος.


ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ-ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 30-12-2013



ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ----->9.1°C....16.5°C

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ----->8.3°C....16.5°C

ΕΛΕΥΣΙΝΑ----->9°C....16°C

ΜΕΓΑΡΑ----->9°C....16°C

ΜΑΝΔΡΑ---->8°C....16°C

ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ----->8°C....15.7°C

ΒΙΛΙΑ---->7.5°C....14.8°C



                                 ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ

Μετά τις ηλιοφάνειες των 2 τελευταίων ημερών επιστρέφουμε σε πιο συννεφιασμένο μοτίβο κατα τη διάρκεια της Τρίτης και της Τετάρτης 31/1/2013-1/1/2014 χωρίς να λείψουν και οι τοπικές βροχές ασθενείς κατα βάση στο διαμέρισμα του νομού μας (καθώς δεν είναι επιρρεπείς στο ΒΑ ρεύμα και επηρεάζεται λιγότερο απο την Ανατολική-ΒΑ Αττική.)
   
   Αύριο,Τρίτη 31-12-2013 Παραμονή Πρωτοχρονιάς,θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια η οποια θα περιορίζεται όσο βαδίζουμε προς τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες λογω των νεφώσεων που θα τις δούμε να πυκνώνουν απο το Όρος Πατέρας (Δυτικά) και το Όρος Κιθαιρώνας (για τους ΒΔ).Κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν αναμένεται βροχόπτωση. 
Οι άνεμοι, θα πνέουν απο Β διευθύνσεις ασθενείς κατα βάση ενω η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και οι μεγιστες τιμές δεν θα πρεπει να ξεπεράσουν τους 14-15 βαθμούς στα πεδινά τμήματα (Θριάσιο Πεδίο) και τους 11 βαθμούς στα ορεινά τμήματα του διαμερίσματος.

Την Τετάρτη 1-1-2014 Πρωτοχρονιά καλώσορίζουμε το νέο έτος με συννεφιές και πιθανότητα για ασθενείς βροχές οι οποίες θα πάρουν και μορφή μέτριας έντασης προς τις πρωινές ώρες.
    Η μέρα ξεκινά με συννεφιασμένο καιρό,περισσότερο κλειστό γύρω απο την ορεινή ζώνη (Όρος Πατέρας,Όρος Κιθαιρώνας,Βίλια,Ερυθρές,Όρος Πάστρα,Οινόη).Βροχές μέτριας έντασης πιθανών σε αυτές τις περιοχές μέχρι και το μεσημέρι.Ασθενείς βροχοπτώσεις ενδεχομένως και σε πεδινές περιοχές του Θριασίου πεδίου και γύρω απο αυτό.Ανοίγματα στον καιρό και στην συνέχεια βελτίωση αναμένεται προς το απόγευμα και ιδιαίτερα το βράδυ.
    Οι άνεμοι απο Β γενικά διευθύνσεις ενισχύονται στα 5 τοπικά και 6 μποφορ σε περιοχές Ανατολικότερα του Θριασίου πεδίου (επιρρεπείς στο ΒΑ ρεύμα)
    Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση με τις μέγιστες στα πεδινά γύρω στους 12-13 βαθμούς κελσίου και στα ορεινότερα τμήματα γύρω στους 9 βαθμούς κελσίου.

Άν αλλάξει κάτι θα υπάρξει ανανέωση της παρούσας ανάρτησης!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ώρα Ανάρτησης---> 20:45


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...