Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ 31-12-2013/ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 2014

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα,τελευταία αναφορά για το 2013 και το μοτίβο του καιρού άλλαξε σήμερα στην Δυτική Αττική.Το ηλιόλουστο χθεσινό και προχθεσινό σκηνικό έδωσε τη θέση του σε κατα διαστήματα πυκνή συννεφιά προς τις μεσημεριανές ώρες η οποία θα διατηρηθεί και τις επόμενες ώρες και μάλιστα αύριο θα δώσει και πρόσκαιρες τοπικές βροχοπτώσεις.
  Οι άνεμοι απο Β διευθύνσεις σήμερα γύρω στα 4 μποφορ στις περισσότερες περιοχές κάνοντας την αίσθηση της ψύχρας περισσότερο αισθητή στις ορεινότερες περιοχές του διαμερίσματος μαζί με τις συννεφιά.
 Η θερμοκρασία με τη σειρά της σημείωσε πτώση κατα 4-5 βαθμούς σε όλες τις περιοχές.


ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ-ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 31-12-2013


ΜΕΓΑΡΑ---->11°C....13°C

 
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ----->10.2°C....12.7°C

 
ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ----->6.5°C....12.7°C

 
ΕΛΕΥΣΙΝΑ----->10°C....12°C

 
ΜΑΝΔΡΑ---->9°C....12°C

 
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ----->8.0°C....11.5°C

 
ΒΙΛΙΑ---->6.2°C....9.4°C


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ 4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΑ

ΒΙΛΙΑ

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΛΙΩΝ(ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ)

 
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
Παραμένει το συννεφιασμένο σκηνικό στο διαμερισμά μας καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας με πιθανότητα προς το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις με έμφαση κυρίως στις ορεινότερες περιοχές του διαμερίσματος (ψιλόβροχο η και ασθενή βροχή)
  Οι άνεμοι παραμένουν Β και ενισχύονται λίγο ακομα αγγίζοντας τα 5 μποφορ με την αίσθηση της ψύχρας πιο αισθητή απόψε την νύχτα και πεδινές περιοχές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1-1-2014 (ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)

Ξεκινάει η μέρα με μουντό σκηνικό και συννεφιά η οποία σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία θα πρέπει να δώσει ασθενείς έως και μέτριας έντασης βροχές λίγο πρίν απο το μεσημέρι.Περισσότερο αυτές οι βροχές θα είναι γύρω απο τους ορεινούς όγκους.Προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται ακόμα πιο Ανατολικά του Θριασίου πεδίου και θα υπάρξουν και ανοίγματα στον καιρό που όσο βαδιζουμε προς τις βραδυνές ώρες θα γίνονται ακομά μεγαλύτερα.
  Οι άνεμοι απο Β-ΒΑ διευθύνσεις στα 4-5 μποφορ
   Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή με τις μέγιστες το μεσημέρι γύρω στους 12 βαθμούς σε πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές και γύρω στους 9-10 ορεινότερα τμήματα.

 
Το ιστολόγιο της Δυτικής Αττικής 
σας εύχεται...
2014 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ-ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ώρα ανάρτησης---->17:35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...