Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

8/1/2016--->ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ-ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι!
Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν απο τις πρωινές ώρες στη Δυτική Αττική και κυρίως στα ανατολικά παράκτια τμήματα του Κορινθιακού κόλπου (Πόρτο Γερμενό-Ψάθα-Αλεποχώρι) αλλα και το δυτικό Σαρωνικό με εντάσεις 7-8 τοπικά και 9 μποφόρ.
Προσοχή στα αιωρούμενα αντικείμενα αλλα και τις πτώσεις δέντρων.
Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 8/1/2016 όπου και στην συνέχεια αναμένεται εξασθένηση των ανέμων.
Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατα τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε στο διαμέρισμα μας,γρήγορα όμως τα φαινόμενα σταμάτησαν.



ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 8/1/2016

Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει και θα τελειώσει η μέρα αύριο στη Δυτική Αττική.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο Δυτικές διευθύνσεις πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις στην αρχή της ημέρας εντάσεων 6-7 τοπικά 8 μποφόρ στον Κορινθιακό και τον δυτικό Σαρωνικό.
Γρήγορα προς το μεσημέρι θα παρουσιάσουν εξασθένηση και δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6 μποφόρ στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Σημαντικά θα εξασθενήσουν οι άνεμοι και στο εσωτερικό της Δυτικής Αττικής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατα τη διάρκεια της ημέρας αγγίζοντας τους 17-18  βαθμούς κελσίου στα πεδινά του Θριασίου πεδίου και τον κάμπο των Μεγάρων και τους 13-14 βαθμούς στα ορεινότερα τμήματα του διαμερίσματος!



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 7/1/2016 / ΩΡΑ: 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...