Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΜΕΡΑΣ 31/1/2014---->ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου σήμερα και η αίσθηση όλων υπόκεινται στο γεγονός ότι μόνο χειμώνα δεν κατάφερε να μας φέρει ο συγκεκριμένος ημερολογιακά χειμερινός μήνας.Το σίγουρο είναι ότι ο μήνας που αφήνουμε πίσω μας κυμάνθηκε σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα σε κλιματικό επίπεδο.Απο θέμα βροχών πάντως ήταν ένας πλούσιος μήνας για το διαμέρισμα του νομού με ορισμένες περιοχές να ξεπερνούν και τα 90 χιλιοστά βροχής ιδιαίτερα στα βδ τμήματα του νομού και γύρω απο την ορεινή ζώνη του Κιθαιρώνας και του Όρους Πατέρα.
 Όσο αφορά τη σημερινή μέρα αυτή κύλησε με λίγες νεφώσεις λίγο πιο πυκνές μέσα στις μεσημεριανές ώρες χωρίς να αφήσουν κάποιο φαινόμενο.
Οι άνεμοι ασθενείς απο βδ διευθύνσεις.
Η θερμοκρασία σήμερα παρουσίασε μεταβολές απο περιοχή σε περιοχή λόγω της συννεφιάς κατα τόπους και των διαστημάτων ηλιοφάνειας που ήταν περισσότερα σε περιοχές γύρω απο το Θριάσιο πεδίο και δυτικότερα.


ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ-ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 31/1/2014


ΜΑΝΔΡΑ----->8.4°C....15.4°C

 
ΜΕΓΑΡΑ------>8.0°C....15.0°C

 
ΕΛΕΥΣΙΝΑ----->7.0°C....15.0°C

 
ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ----->6.0°C....14.3°C

 
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ----->8.1°C....13.8°C

 
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ------>8.2°C....12.2°C

 
ΒΙΛΙΑ----->4.9°C....8.9°C 


ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΥΕΤΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στον παρακάτω χάρτη βλέπετε τα ποσά υετού (βροχής) σε χιλιοστά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής απο περιοχές που διαθέτουν μετεωρολογικούς σταθμούς.



ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΒΡΟΧΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ποδαρικό με νέα επιδείνωση του καιρού θα μας κάνει ο Φεβρουάριος στην Δυτική Αττική,ιδιαίτερα όμως την δεύτερη μέρα του μήνα. (Κυριακή)
Όπως όλα δείχνουν η Κυριακή θα κυλήσει με αρκετές βροχές ήδη απο νωρίς το πρωί στις περισσότερες περιοχές του διαμερίσματος του νομού.Οι βροχές αυτές αναμένεται να είναι μέτριου και πρόσκαιρα ισχυρού χαραχτήρα τοπικά προς το μεσημέρι και το απόγευμα.Δείχνουν να ευννοούνται περιοχές ΒΔ του διαμερίσματος γύρω απο την ορεινή ζώνη του Όρους Κιθαιρώνα και Όρους Πατέρα.Επίσης,οι βροχοπτώσεις θα διατηρηθούν καθόλη τη διάρκεια της Κυριακής.
Χιονοπτώσεις αναμένεται να πέσουν στον Κιθαιρώνα πάνω απο τα 1000-1100μ υψόμετρο.
Οι άνεμοι θα πνέουν απο Β-ΒΔ διευθύνσεις στην περιοχή μας και θα ενισχυθούν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές και δεν φαίνεται να ξεπερνάμε στα πεδινά τους 10-11 βαθμούς κελσίου (Στα ορεινά 3-4 βαθμούς χαμηλότερη)

ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ 
 ΜΟΝΤΕΛΟΥ 



ΒΡΟΧΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΚΥΡΩΝ

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό της Κυριακής στο διαμέρισμα μας αλλα και την εξέλιξη του καιρού την νέα εβδομάδα σε επόμενη ανάρτηση.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ---->22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...